TWEEN - Festivalen du bare MÅÅÅÅÅ få med deg!

Det arrangeres TWEEN-festival i Borge stort sett hvert år. TWEEN står for "between" eller "mellom", og er en spesiell festival for deg som går i 5.-7.klasse.

På TWEEN er det høyt tempo og mye action!
Du kan velge mellom ulike aktiviteter (eksempelvis speiding, ballspill, forming, matgruppe, basseng, drama, dans med mer), vi har gode måltider, kor, temasamlinger der vi lærer om kristentro i hverdagen, overnatting og kampkveld - for å nevne noe.

TWEEN er kjempesosialt! Du får nye venner, det skjer noe - nesten hele tiden, og du lærer nye ting. Etter en TWEEN-festival er det lov å være sliten og full av gode opplevelser :-)

Vi sender ut info til 5.klassinger (medlemmer og tilhørende) når det nærmer seg!
Dersom du har spørsmål, eller ikke har fått invitasjon -  ta kontakt med Monica.
Mail: trosoppl@vestvagoy.kirken.no eller tlf: 909 202 61.